Programma

Wat: Tour d’Amour

Waar: Openlucht Theater in het Vondelpark in Amsterdam

Wanneer: Donderdag 20 juni vanaf 17.00 uur. Er wordt gestart om 18:30 uur. Je fietst ongeveer een uur door het park waarbij het niet gaat om de snelheid of het aantal rondes. Iedereen die kan fietsen kan dus meedoen. We sluiten de tour feestelijk af met een live band en een drankje. 

Met wie: De liefde van je leven, je liefde voor even, je kind, collega, goede vriend of trouwe viervoeter

Waarom:De helft van de baby’s met hiv die geen behandeling krijgt, haalt zijn of haar tweede verjaardag niet. Daarom trainen we in Oeganda lokale hulpverleners, zodat zij in plattelandsdorpen kinderen en zwangere vrouwen kunnen testen op hiv. Kinderen en aankomende moeders die hiv blijken te hebben, worden gekoppeld aan een kliniek in de buurt.  Hierdoor krijgen ze de medicijnen en zorg krijgen die ze nodig hebben. 

Zo fietsen we samen naar een wereld zonder aids.

Wat kost het:
 15 euro per fiets(koppel) 

Hoe kan ik extra bijdragen: Met de Tour d’Amour willen we ook zoveel mogelijk geld inzamelen voor de aidsbestrijding. We hopen natuurlijk de opbrengst van vorig jaar te overtreffen! Daarom vragen we jou om via jouw persoonlijke actiepagina een streefbedrag van 150 euro (of meer natuurlijk!). 

Als je je aanmeld wordt je daarom gevraagd een actiepagina aan te maken en na inschrijving kun je je echte vrienden, Facebookvrienden, familie, collega’s of wildvreemden vragen jou te sponsoren. Wij helpen je met tips hoe je dit aan kunt pakken.

Wat krijg ik ervoor terug:
 Uiteraard een mooie en gezellige avond met jouw fietsmaatje. Onderweg heb je verschillende pitstops waar je je fiets kan pimpen, door de bikewash kan of een sapje kan drinken om bij te tanken. Ook ontvang je een leuke goodiebag. Nadat je de finish hebt gehaald sluiten we de avond af met een muzikaal feestje. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je met jouw deelname bijdraagt aan een wereld zonder aids.


Nieuwsgierig naar de beelden van vorig jaar? Bekijk de aftermovie: