Programma

Wat: Tour d’Amour

Waar: Vondelpark in Amsterdam

Wanneer: Donderdag 26 juli vanaf 18.00 uur. Er wordt gestart vanaf 18.30 uur. Je fietst ongeveer een uur door het park waarbij het niet gaat om zo snel mogelijk te fietsen. Iedereen die kan fietsen kan dus meedoen. We sluiten de tour feestelijk af met een drankje. 

Met wie: De liefde van je leven, je liefde voor even, je kind, collega, goede vriend of trouwe viervoeter

Waarom: Dan kunnen lokale hulpverleners in Zimbabwe op de fiets in afgelegen dorpen kinderen en zwangere vrouwen testen op hiv, zodat zij medicijnen en zorg krijgen om in leven te blijven. Zo fietsen we samen naar een wereld zonder aids.

Wat kost het:
 
20 euro per fiets(koppel) 

Hoe kan ik extra bijdragen: Met de Tour d’Amour willen we ook zoveel mogelijk geld inzamelen voor de aidsbestrijding. Daarom vragen we jou om via jouw persoonlijke actiepagina een streefbedrag op te halen van in ieder geval 145 euro. Dit zijn de kosten van een nieuwe fiets waarmee een hulpverlener in afgelegen dorpen kinderen kan helpen.

Als je je aanmeld wordt je daarom gevraagd een actiepagina aan te maken en na inschrijving kun je je echte vrienden, Facebookvrienden, familie, collega’s of wildvreemden vragen jou te sponsoren. Wij helpen je met tips hoe je dit aan kunt pakken. Als je het streefbedrag haalt krijg je nog een supergaaf Tour d’Amour shirt.

Wat krijg ik ervoor terug:
 Uiteraard een mooie en gezellige avond met jouw fietsmaatje. Onderweg heb je verschillende pitstops waar je je fiets kan pimpen, door de bikewash kan of een sapje kan drinken om bij te tanken. Ook ontvang je een goodiebag die dankzij sponsors o.a. is gevuld met een zadelhoes en t-shirt. Nadat je de finish hebt gehaald staat er iets lekkers voor je klaar. Het belangrijkste is natuurlijk dat je met jouw deelname bijdraagt aan een wereld zonder aids.