Hoe werkt het?

Ok, je bent er helemaal klaar voor. Je kunt niet wachten om samen met je geliefde op die fiets te springen. Maar hoe schrijven jullie je nu in voor de TOUR D'AMOUR?

Je drukt op de knop ‘Schrijf je in’ en vervolgens doorloop je de volgende etappes:


Etappe 1 - Wie ben jij?

Wij willen graag weten wie ons komt versterken. Aangezien je als koppel meedoet willen we hier weten wie de hoofdbestuurder is. Deze persoon is contactpersoon voor ons en betaalt het inschrijfgeld voor beiden. Let op; als hoofdbestuurder moet je ouder dan 18 jaar oud zijn.


Etappe 2 - Schrijf je in als koppel

Inschrijving kost 15 euro per fiets(koppel). Schrijf je hier in


Etappe 3 - Maak nu jullie actiepagina aan

Mooi, de inschrijving zit er bijna op. Maar nu sta je natuurlijk in de startblokken om geld op te halen voor het project in Oeganda. Let op; deze stap is optioneel. Als je ervoor kiest een actiepagina aan te maken volg je de volgende stappen.

  • Geef allereerst aan welk bedrag je wilt ophalen. We zijn natuurlijk blij met elk bedrag, maar wist je dat we met een bijdrage van € 166 het leven van een kind met hiv kunnen redden en zorgen dat een zwangere vrouw met hiv medicijnen en zorg krijgt zodat haar baby zonder hiv geboren wordt. 
  • Maak nu een titel aan voor je pagina. Een tip is om deze persoonlijk te maken. Dat doe je door de naam van jou en je fietspartner in de titel te vermelden. Bv ‘George en Jeannette fietsen aids de wereld uit’ of ‘Kees en Kai gaan voorop in de strijd’
  • Wat is jouw motivatie?

Geef hier kort aan waarom je meedoet. Dat kan bijvoorbeeld een persoonlijke reden zijn, dat kan zijn omdat je onderdeel wil uitmaken van de generatie die aids kan verslaan of omdat je het belangrijk vindt dat duizenden kinderlevens in Oeganda worden gered.

  • Upload hier je foto’s. Leuk als je hier foto’s van jullie tweeën hebt of misschien wel van je gepimte fiets. Dit maakt je pagina helemaal af. Let love rule!

Etappe 4 - Oh ja, wie springt er achterop bij jou?

Laat hier weten met wie je gaat fietsen. We hebben deze gegevens nodig voor de inschrijving. Daarnaast is het best handig als jouw fietspartner ook op de hoogte wordt gehouden van praktische info over het event. Wij zullen deze gegeven alleen gebruiken voor informatie rondom Tour d’Amour. Als je met je minderjarige kind fiestst hoef je geen emailadres in te vullen. Als je bij inschrijving nog niet weet wie er bij jou op de fiets springt kun je ons later laten weten op tourdamour@aidsfonds.nl wie de gelukkige persoon is.


Etappe 5 - Controleer je gegevens

Check je gegevens en dan gewoon zo snel mogelijk doorgaan naar de volgende etappe


Etappe 6 - Betaling

Hier kun je betalen. Kies hier voor je betaalmethode. Alvast dank, obrigado, merci, thanks!


Etappe 7 - Finish

Het is gelukt. Je bent aangemeld en kunt gaan starten met zoeken van sponsors. Veel succes en we zien je op 20 juni!