Op de fiets kinderlevens redden

Terwijl in Nederland de fiets ons van A naar B brengt, redden we in Zimbabwe met de fiets kinderlevens. Onze lokale hulpverleners gaan op de fiets naar afgelegen dorpen, op zoek naar kinderen met hiv. Ze nemen ter plekke hiv-testen af en zorgen dat de kinderen met hiv levensreddende medicijnen en zorg krijgen. Ook testen we zwangere vrouwen op het virus, zodat met behandeling hun baby’s zonder hiv geboren worden.

Fietsen voor een fiets
Voor 145 euro kunnen we een lokale hulpverlener in Zimbabwe voorzien van een fiets. Als je meedoet aan de Tour d'Amour krijg je een eigen actiepagina waarop je vrienden, familie en collega's je kunnen sponsoren zodat je ook letterlijk kunt fietsen voor een fiets. Hoe meer geld voor fietsen we met het evenement ophalen, des te meer kinderen in afgelegen dorpen getest kunnen worden en levensreddende zorg kunnen krijgen. 

Samen fietsen we naar een wereld zonder aids. Uit liefde voor alle liefdes. Zodat we de liefde van ouders voor hun kinderen, en alle andere soorten liefdes, kunnen beschermen tegen de gevolgen van hiv en aids.

                           

Schrijf je nu in! >>