TOUR D'AMOUR 2019

De Tour d'Amour 2019 is afgelopen. Bedankt voor een fantastische dag, met een geweldige opbrengst!

Na een succesvolle eerste editie keert de Tour d’Amour donderdag 20 juni terug in het Amsterdamse Vondelpark. Schrijf je in, zet je liefje, sportmaatje, oudtante, kind of collega op je bagagedrager en fiets het spectaculairste en kleurrijkste parcours van Nederland. Stop onderweg bij een van de pitstops en ga op de foto, pimp je fiets of koel even af met een ijsje of een drankje. Want bij de Tour d’Amour maakt het niet uit hoe hard je fietst, het gaat erom dat we samen voor één doel gaan! Namelijk zoveel mogelijk geld ophalen om kinderen met hiv in Oeganda een gezonde toekomst te geven.

Schrijf je in!

  • Meedoen kost slechts 7,50 euro per persoon (dus 15 euro per fietsduo). Je kunt betalen via iDEAL, Mastercard en Visa. 
  • Maak direct een account aan en een sponorpagina (optioneel).

Geniet van het sensationele parcours vol verrassingen, een leuke goodiebag en een feestelijke/muzikale afsluiting in het Vondelpark Theater! 

De Tour d'Amour 2019 is voorbij! Je kunt je niet meer inschrijven. Doneren kan nog wel!

"Het is een ontzettend leuk evenement!  Dit jaar zijn we weer van de partij."

- Alie en Janny, deelnemers 2018

Laat je sponsoren: Fietsen tegen aids
Na inschrijving kun je jullie eigen deelnemerspagina aanmaken (optioneel) en je laten sponsoren door vrienden, familie en collega’s. Met jouw bij elkaar gefietste bedrag trainen we in Oeganda lokale hulpverleners, zodat zij in plattelandsdorpen kinderen en zwangere vrouwen kunnen testen op hiv. Kinderen en aankomende moeders die hiv blijken te hebben, worden gekoppeld aan een kliniek in de buurt. Hierdoor krijgen ze de medicijnen en zorg die ze nodig hebben.

Samen fietsen we naar een wereld zonder aids. Uit liefde voor alle liefdes.      

  

Lees meer Lees minder
van totaal € 40.000 (56%)
Bekijk alle

Deelnemers Alan & Jerry geven tips!

21-05-2019 | 12:42 Dat werven van donaties, hoe lukt dat nou precies en hoe kom je die drempel over? Deelnemers Alan & Jerry geven tips:  'Nadat we door Nadine van het Aids Fonds werden benaderd om deel te nemen aan Tour d’Amour, schreven we ons meteen in. We hebben als eerste een donatie aan onszelf overgemaakt van 25 euro, om het goede voorbeeld te geven. Daarna hebben we een leuke post gemaakt op Facebook, met daarin de link naar onze actiepagina gedeeld. Daarin werd ook meteen de leuke foto van de actiepagina zichtbaar. We riepen onze volgers op om ons te sponsoren door wat meer te vertellen over het doel en de fietstocht. Iedereen die reageerde op de post, maar niet direct sponsorde, spraken we aan en vroegen alsnog om te sponsoren. Daarna ging het los! Iedereen die ons sponsorde, kreeg van ons een persoonlijk bericht en bedankje, zichtbaar voor alle volgers. Door op berichten te reageren, te liken en personen te taggen, wordt je hoog gewaardeerd door Facebook en komt je bericht vaker en hoger op de tijdlijn bij je volgers. Dat helpt voor je zichtbaarheid. Ook hebben we onze beste vrienden en familie aangesproken op whatsapp groepen met teksten als ‘We hebben al negen donateurs, wie wordt de tiende’. Daarna hier iedereen op de hoogte gehouden wanneer er donaties binnen kwamen. Het klinkt misschien een beetje als lastigvallen, maar we kregen juist enorm leuke en lieve reacties. En donaties! We hebben al ruim 400 euro opgehaald met 23 donateurs. En we zijn pas een paar dagen bezig en nog lang niet klaar. We zijn van plan de komende tijd zeker in de top 3 te blijven staan! Of ga jij ons inhalen? Succes'.   Groet,Alan & Jerry   Heb je vragen over het werven van donaties of deelnemers? Mail dan naar tourdamour@aidsfonds.nl.
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

Freek en Marianne

19-12-2019 | 15:54